HÖÖKS

Skulle passa finfint i garderoben!
/Fanny

FREDAG

Hej! Ojojoj, ska ta tag i bloggningen igen, förlåt!
Idag var det som vanligt skoldag. Tänkte först ringa och fråga Isabel om jag fick rida Laila denna helg istället. Eftersom jag inte kunde förra. Men, kände inte för det liksom. Får se om jag följer Vilma till backen i helgen... Men jag har inte åkt slalom på 1 år, haha!
/Fanny

Bilder ;)

Hej!
Kollade igenom mina bilder och hittade två stycken fina bilder på mig och Wille!!! :))
//Vilma

Torsdag bästa dan;)

Hej! jag längtar så himla mycket tills på torsdag, det är nämligen så att jag fyller år:P Jag har önskat mig så himla mycket grejer;) Men man kan juh inte få allt man önskar:( I kväll har vi ridlektion det ska bli kul att rida:)  Jag längtar till sommarn så att man kan rida ut på kvällen, för det bli juh inte lika mörkt som på vintern;)
Här nedan kommer en bild på när jag och moa hade lagat potatis bullar i stallet;)
//Vilma

Ibland hinner man bara inte med :))

Hej! Asså man har juh typ fullt upp varje helg hinner licksom bara inte med:P Ja som ni vet var juh Fanny borta. Så jah och Moa skulle knäppa bilder när vi red men vi fick ingen bra bild :P Men jah har köpt en passande huva till mitt schabrak och den passade på Wille är supernöjd;)
Här kommer en bild på den;)
Och här kommer en bild på min hund som heter Nadja hon är en östsibirisk laika på 8 år ;)
//Vilma

VARIT BORTA

Hej! Jag glömde att berätta att jag skulle praoa i Göteborg 1 vecka, klant! Men iallfall så har jag haft det hur mysigt som hellst, saknat Vilma,Moa och hästarna hur mycket som hellst♥ Aja, fotade en valp som jag erkligen fastnade för (den på bilden). Haha, berättar mer om praoen senare!

Några bilder sen förra helgen i stallet:)


Ise! Täcket är snett efter att hon rullats sig
Ise
Botvid och Ise
Ise när hon hade rullats sig:)
Sir Oskar
Ise
//Vilma

Hej,Hej :)

Hej! I går hade vi juh ridning det var dressyr. Det är juh inte det roligaste som finns men man måste endå träna dressyr för att kunna bli en bra hoppryttare. Jag hade Tinkernell tilltalsnamn är Nelli hon är ca 1.50-1.55 cm vet inte riktigt, färg svart skäck ras Tinkerhäst :)
/Vilma

Imorgon blir det Sundsvall:D

Hej! Imorgon blir det att åka till homoepat sedan måste man väl kolla lite på hööks för kuls skull eller?:) Ska nog ta och fortsätta att kolla på Den där mary (Film) Hej då:)
//Vilma

HEADER

Hej! Hela eftermiddagen har jag suttit och krånglat med desinger... Men ingen har fallit mig till smaken, jag har klurat på både Slideshow, en mer avancerad ''pysselheader'' så man knaske skulle lagt ihop som et tlitet kollage typ? Men tillslut orkade jag inte sitta o hålla på mer, så vart bara en lätt standard , haha! :)

/Fanny

HINNER INTE ALLTID MED

Hej! Jag hinner inte alltid med att blogga... När jag kommer hom så ska jag gå ut med hunden, göra läxor,äta och duscha! Sedan så tänker jag helt enkelt inte i frsta taget att direkt när jag sätter mig vid datan så ska jag blogga, hahah! :)

/Fanny

Fyller år snart;)

Hej! Sitter nu hemma och kollar på födelsedagspresenter på datorn som jah vill ha. En häst, en häst, en häst, en häst, bärbar dator och en massa kläder!:P
Här nedan kommer en bild på mig och Ise förra våren innan vår första hoppträning tillsammans:P
Inte för att man ser mig så mycket men.......

//Vilma

NYTT PÅ BLOGGEN SNART!

Hello! :D
Har verkligen inte hunnit bloggat någonting! Men nu är jag igång igen! Jag och Vilma hade skötarhelg i helgen så vi tog lite kort på oss, också var hästarna så busiga, haha! Fast det var så kallt så vi kunde inte rida, vart liite ridning i Söndags iallafall :)
Visst är låne B-ponnyn Håkan riktig charmig? :)
/Fanny

KALLT I STALLET

Hej! Självklart fullt upp i stallet i helgen som vanligt. I går kom man hem ca kl.17.00, det var -34 på söndag morgon sen sjönk det till -21 så då kunde vi rida det var jätte kul jag red William Fanny red Filippa och Moa red Botvid.
Jag och Moa red barbacka men fanny red med sadel för ingen vill typ rida Filippa barbacka för hon är så benig på ryggen,haha! :D
/Vilma

ÄR I STALLET

Hej! Jusst nu är vi i stallet och har det bra! :) Tyvärr är det för kallt för att rida (-33) :/ Vi sitter i klubbstugan istället och gottar godis, haha! :) /Fanny & Vilma

SKOLA NU

Hej! Kunde inte blogga igår... Men iallafall så måste jag springa ner till bussen nu!

/Fanny

HOLAFORS

Ja nu till helgen har vi juh skötarhelg, då ska vi nog ta och knäppa lite bilder så vi kan lägga ut :) Eller va tyck ni?
/Vilma

VILKET SNYGGT TRÄNS HÖÖKS HAR DÅ!

Hej! Det här vill jag ha så himla mycket det är så snyggt! ;)
/Vilma