SNART RIDNING

Hej! Snart ska jag ta och fara iväg till ridningen! Kommer få Laila, såklart! ;)
En sak jag glömde att berätta var att jag for av i Tisdags! Laila typ snubbla, och jag vet inte om hon ramlade helt eller bara for ner på knäna, men av for jag iallfall! ;)

/Fanny

HAR INTE HUNNIT BLOGGA I HELGEN

Hej! Förlåt för att jag inte hann med att blogga i helgen. Men jag har haft fullt upp. Jag har varit hos Moa och vi var i Näsåkers lilla backe på fredag, och på lördag var vi i backes backe det var skit kul, och på söndag var vi i stallet och hade dressyr träning jag och Moa tränade tillsammans i ca 1 timme det gick jätte bra och var jätte kul!

Lilla Ise och jag i höstas! :D

/Vilma

HÖÖKS

Tycker faktiskt Hööks har lyckats med denna kollektion! Vad tycker ni?








/Fanny

INGEN ANING VART VILMA ÄR

Hej! Kom nyss hem från skolan, tog mig en smoothie och en macka , hehe! :)
Dagen har varit rätt så bra, förutom den trööga starten.. Trodde först att det var Söndag.. haha! Så. trög start!
Ska även prata med VIlma om vi ska börja med dagens fråga! :) Vad tycker ni om det?


Dåålig kvalité, men ååh. söta Lippan♥

/Fanny

PA

Hej!
Dagen idag har varit hur kunglig som hellst! Lite snack med kompisarna och sånt. Skönt att göra något annat än att bara sitta vid datorn eller vara i stallet, haha! Nu ikväll så ska jag sitta och mumsa i mig fruktsallad tilll PA (Ponnyakuten).

FULLSPÄCKAT

Hej! Dagen har varit stressig, därför inte hunnit med att blogga. Ikväll kommer iallfall två kompisar till mig, vi ska se på några filmer och ha det trevligt :)
Haha, inte världens bästa bild.. men låt er frestas ♥
/Fanny

SJUK?!

Hej! Har tillbringat kvällen under täcket med tjocksockar och en morgonrock, ändå fryser jag! Huua. Ingen alls lust att göra någonting känner jag...

Idag hämtade vi iallafall ut tågbiljetterna! V.7 far jag till Göteborg för att praoa hos min faster som föder upp ledar och polishundar!

/Fanny

2DAY

Hejsan! Dagen idag har varit helt okey! :) Massor med håltimmar, om inte Svenska lektionen skulle varit först på morgonen så skulle vi kunna ta sovmorgon! Hua. Aja, sista håltimmen så snackade jag och några tjejer lite, väldigt trevligt! Har hittat assnygga pannband, ååh, vill ha en egen häst!
/Fanny

IMORGON NÄSÅKER

Hej ;) Imorgon blir det att åka till näsåker till Moa det ska bli jätte kul! Fast först måste man till skolan.
Här nedan kommer en gammal bild på mig och William!
/Vilma

BILDER KOMMER, SNART

Snart kommer lite bilder på mig och Vilma med hästarna! :'D Ska övertala Vilma att åka dit i helgen, och övertala Isabel att få fota med hästarna, men tror nog det ska gå! Ska sedan fixxa en slideshow till headern, fixxa lite med texter osv.


/Fanny

HUR HOPPTÄVLINGEN GICK

Hej! Det gick väl sådär igår på hopptävlingen men jag kom etta ena gången och två andra :) Det var iallafall jätte kul! Längtar redan till nästa vecka när vi ska tävla igen ;)
/Vilma

HOPPTÄVLING

Hej! Längtar så mycket till ikväll när vi ska hopptävla! ;) Det ska bli skit kul, är bara lite fundersam över vilken höjd 70-75 eller 75-80.
/Vilma

IDAG -> RIDNING

Hej!
Idag är det ridning, " hopptävling" :) Vi ska tävla mot varandra, vi som går i gruppen. Hahah ska bli kul, jag kommer sitta på Lippan och Vilma kommer ha William.

/Fanny

INTE KLAR MED DESIGNEN

Hej!
Jag har fixat ihop en tillfällig header. Inte klar på långa vägar! Sedan han jag inte klart att ta bort det vita runt om headern, drt får jag göra imorgon :)
/Fanny

HÄR KOMMER EN BILD PÅ ISE

Här kommer en bild på en ponny som heter Ise är ett gotlandsruss ca 1.24 cm mkh 8 år brun med lykta. Hon är en envis och busig ponny på samma gång. jag har ridit henne lite längre en ett halv år, men är för stor för hon nu :)(Inte min egna ponny)
/Vilma

OM OSS

Vilma Berglund
Jag är en tjej på 12 år.Jag har ridit i snart 4 år.Jag är skötare åt en häst vars namn är William tilltalsnamn Wille ras knabstrupkorsning musblacktigrerad ålder 13 år och är ca 1.52 cm i mkh, hoppar runt 1.10-1.20 cm. Hans temprament kan vara pigg men är jättesnäll men när han lägger till sin busiga sida står vi mest still och har rodeo mitten av ridhuset ;). Jag är ca 1.68 cm och bor i Sollefteå.


William
Fanny Jönsson
Mitt namn är Fanny Jönsson och bor såklart också i Sollefteå :) Jag har tjatat om en häst sen ungefär 5 år tillbaka, och nu äntligen kanske jag kommer få en häst i slutet av detta år! Som Vilma inte nämnde så går vi båda på en ridskola, där vi har varsin häst som vi sköter om varannan helg. Då blir Laila och William (Laila rider jag och William rider Vilma) som våra egna hästar över en helg. Men iallafall så är jag 14 år och fyller år sent på året, 15 December. Jag har ridit i snart 9 år och har nyss bytt ridskola till Holafors från Sollefteå. Jag tycker att jag själv är rätt så sammarbetsvillig och snäll, men samtidigt envis. hahah. Hästen jag rider är en Fjording som heter Laila, men kallar henne Lippan.Hon är ca 1.38 cm mkh hon är 13 år och är ljusbrunblack med stjärn. Hon kan snubbla då och då av okänt skäl.


Laila